We went back to one of our earliest community sites in Lambeth, to keep the space looking sharp.

This involved building a new greenhouse with a limited budget, so polytunnel plastic was used over a timber frame. We also included a rain water harvesting system, to make the site more environmentally friendly.

And all the paths got a thorough weeding and re-mulching thanks to the indomitable efforts of our reliable friends at Goodgym. If you need something charitable and worthwhile done, look no further than these guys to provide a keen & able squad of hard working runners.

This site which we originally reconditioned two years ago is still well-used, and really benefits from these seasonal interventions, for which we rely on the goodwill and hard work of local volunteers.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *